Можете ли да излекувате болки в краката, болки в гърба и умора с вложки за обувки?

М

Винаги съм на крака, изглежда. Имам работа, която е доста взискателна, ходене и изправяне на крака, осем часа на ден. Няколко дни вървя пет до седем мили. Знам, че има много други работни места, които са много по-взискателни от моята. Извършването на работа като моята в рокля или всякакви нискокачествени обувки може да ви убие краката. И това може да доведе до значителни болки в краката, болки в гърба и по-лошо. Това може да събори качеството ви на живот с няколко стъпала и точно това ми причини.

С болки в краката се появиха болки в гърба, изтощение и аз трябваше да отменя тренировката си.

Искам да кажа, че не беше много отдавна, прекарвах по осем часа на ден, работейки на крака, преди да се прибера вкъщи и да се наложи да кисна във ваната със соли на Epsom. Това беше единственото облекчение, което намерих. Цялата болка и дискомфорт се коренеха в обувките, които носех. Те изглеждаха добре, но не бяха приятни за разходка през целия ден.

В крайна сметка, мислейки, че ще трябва да напусна работата си (направих го преди да се върна.), Разпитах и ​​разбрах за някакъв връх на линията вложки за обувки. Купих и нови обувки.

С новите обувки се почувствах 100 пъти по-добре да съм на крака. Беше нереално. Вложките за обувки обаче направиха най-съществената разлика в живота ми. С горната част на вложките за обувки можех буквално да ходя по цял ден и да имам нулеви проблеми. Искам да кажа, че след работа изпитах нулева болка и нямах проблеми с краката или гърба. Не само нямаше болка, но и изтощение. След работа все още имах достатъчно енергия и можех да отида на фитнес без проблем. Беше невероятно.

Най-хубавото е, че мога да използвам едни и същи вложки във всичките си различни обувки и да се радвам на същите предимства.

Никога не бих предположил, че такава проста промяна може да промени толкова много живота ми.

Ако страдате от болки в краката, болки в гърба и качеството ви на живот страда само поради това, че сте на крака, силно препоръчвам да опитате чифт висококачествени вложки за обувки. Те биха могли да променят живота ви.

Освен това редовното упражнение, тренировките с тежести и здравословната диета също могат да ви помогнат. Ако сте във физическа форма, можете да улесните някои видове работа на тялото си. Винаги обаче се консултирайте с Вашия лекар, преди да започнете някаква нова тренировка и диета.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta