Стрес и самохипноза

С

Голям фен съм на самохипнозата, наистина съм. Научиха ме на невероятни начини да уча хората на много ефективни начини за правене на самохипноза. Изобщо нищо като това, което те учат в интернет. Честно казано, ако наистина искате да имате достъп до това състояние и да бъдете обусловени да отидете на правилните нива на дълбочина, където можете да си дадете подходящо предложение, препоръчвам ви да отидете при хипнотизатор и те да ви подготвят.

Това прави огромна разлика. Опитах всички повечето техники, които хората са публикували, и установих, че това е хммм като лоша чаша кафе. Когато изпробвах техниките им, установих, че просто не мога да вляза дълбоко … и повярвайте ми, имам способността да отида невероятно дълбоко.

Това, което също не е наред със самоизолацията, която се преподава в интернет, е, че наистина не можете да функционирате правилно с отворени очи за самохипноза. И ВИЕ ИСКАТЕ да действате в отворени очи Самохипноза, в това състояние вие ​​сте електростанция! Вие сте в състояние да се концентрирате силно, мощно. Вие сте в състояние да запазите големи количества информация, Вие сте в състояние да си припомните големи количества информация. Умът ни е ТОЛКОВА мощен. Правите всичко по-добре, когато сте с отворени очи за самохипноза.

Преподавам много проста, много мощна техника, за да влезете в мощно състояние на ума и как да излезете от него, както и как да функционирате в самохипнозата с отворени очи, за да можете да правите каквото трябва.

Помагам на ученици от всички възрасти с това, всъщност сега обмислям да направя задължително ВСИЧКИ мои клиенти да учат самостоятелна хипноза. Това е невероятен подарък, който може да предложи толкова много. Вече можете да си дадете положително предложение за промяна, сексуалният ви живот ще се подобри, проучванията ви ще се подобрят, можете да управлявате стреса си ефективно със самохипноза. Паметта ви ще се подобри. Представете си четене на страница за 5 секунди с разбиране. Лечебната способност се подобрява значително. Можете да анестезирате всяка част от тялото си. Това е особено удобно за онези дами и мъже, които се махат с восък или които трябва да преминат през процедура като може би лазерно лечение, или ако сте паднали и сте наранили глезена или ръката си, можете да анестезирате тази област, докато стигнете до лекар. (тук трябва да използваме здравия разум, хора)

Така че, както виждате, самохипнозата има много големи предимства. Знам за хипнотизатори, които са се поставили в хипноза за операции и НИЩО не са усетили. Може би сте бременна и сте решили да раждате естествено? Познай какво! Преподавам прекрасна МОЩНА техника, която ви позволява напълно да вцепените тялото си, но пак ще можете да функционирате перфектно, за да раждате естествено, без дискомфорт.

Искам да кажа наистина няма просто дискомфорт. Той е мощен и прекрасното е, че тялото ви няма да воюва, бебето се ражда за кратък период от време и след това можете да се поставите в самохипноза за по-бързо възстановяване. Удивително е какво можем да направим. Телата и умовете ни са просто невероятни.

Имаме големи неизползвани ресурси в себе си, имаме големи възможности в себе си. Само за момент си представете как бихте искали животът ви да се подобри? Може би искате да играете по-добър голф или може би искате да отслабнете малко, може би искате да вземете себе си на 3-минутна почивка, когато нещата станат груби в офиса. Може би искате да подобрите енергийните си нива или представянето си в училище. Мисленето и настроението ви значително ще се подобрят, когато практикувате самохипноза за релаксация.

Всичко това е възможно със самохипноза, ние сме проектирани да функционираме правилно, но благодарение на масовото кондициониране не сме. Казват ни лъжи и ние вярваме в тези лъжи, дори собствените си лъжи си казваме. Ние сме собствените си най-големи хипнотизатори, ние сме собствените си най-големи стражеве, най-големите си врагове.

Вземете контрола върху живота си обратно.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta